Közösségi teres projekt

Közösségi teres projekt

Sajtóközlemény
Bokor község közösségi infrastruktúra fejlesztése
2023/05/…

Bokor Község Önkormányzata sikeres pályázatot nyújtott be a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz (TOP_Plusz) keretében közösségi infrastruktúra fejlesztésre. A pályázat az Európai Regionális Fejlesztési Alap és Magyarország költségvetése társfinanszírozásával, vissza nem térítendő támogatással valósul meg, 25 millió forintból.

A projekt célja az önkormányzati tulajdonban lévő terek, közterületek burkolatának felújítása, rekonstrukciója, építése, beleértve a meglévő építmények, burkolatok bontását, szükségesközművek kiváltását, földbe helyezését, új közlekedési és térburkolatok építését, közvilágítás korszerűsítését, kiépítését, utcabútorok elhelyezését, növényzet telepítést, extenzív zöldfalak, kialakítását.
A támogatásból közcélokat szolgáló sport- és szabadidős létesítmények, a létesítmény működéséhez kapcsolódó kiszolgáló építmény és az alapműködéshez szükséges tárgyi eszközbeszerzés, valamint közterületi wi-fi hálózat kialakítása is megvalósulhat.
A megvalósítás helyszíne: 3066 Bokor, Külterület hrsz: 030/1

A projektben megvalósul a kötelező nyilvánosság biztosítása.

A projekt a Széchenyi Terv Plusz program keretében a TOP_PLUSZ-1.2.1-21-NG1 kódszámú Élhető települések című Felhívásból valósul meg. Bokor Község Önkormányzata, mint Kedvezményezett 25 millió Ft vissza nem térítendő támogatást nyert el a „Bokor község közösségi infrastruktúra fejlesztése” című, TOP_PLUSZ-1.2.1-21-NG1-2022-00035 azonosító számú pályázaton, 100%-os támogatási intenzitás mellett. A megvalósítás tervezett befejezése 2025.10.31.

További információ kérhető:
Bokor Község Önkormányzata
06-32-468-485
titkarsag@matraszolos.hu

Ne maradjon le a friss információkról!

Iratkozzon fel a hírlevélre, ha szeretne értesülni az új hírekről, eseményekről!

Nem spam! Kérjük olvassa el adatkezelési tájékoztatónkat!